Wat is Blockchain?

Blockchain is een open database waarin alle transacties verwerkt staan die te volgen zijn en niet meer aan te passen zijn. Alles is hierbij open en inzichtelijk. Het is dus eigenlijk een concept waarbij zonder tussenpersoon overeenkomsten kunnen worden gesloten. Zo kan je geld overmaken zonder dat je een bank nodig hebt. Of een huis kopen zonder hulp van de notaris.

Een Blockchain is dus eigenlijk een digitaal netwerk van gebruikers waar informatie over transacties worden gecontroleerd en goedgekeurd door gebruikers. Deze gebruikers heten miners. Voor elke gekeurde transactie krijgen de miners een beloning in de vorm van een cryptomunt, bijvoorbeeld bitcoin. Er is dus niet één partij die alle controle heeft over de transacties. Dus als iemand iets aanpast op een bepaalde plek dan wordt dit eerst door alle andere gebruikers van dat blockchain gecontroleerd. Dit maakt het een stuk veiliger.

wat is blockchain

FortunateFree.com

Fortunate & Free is opgericht door Sebastiaan van den Akker en is opgezet om jou te leren hoe je online geld kan verdienen, extra vermogen kan opbouwen, financieel onafhankelijk kan worden en hoe je met de juiste mindset een succesvol en vrij leven kunt krijgen.

Word Fan!

Luister Onze Podcast!

Email Contact

Wil jij liever contact opnemen per e-mail? Dat kan! Klik op de envelop om jouw vraag te stellen.

Schrijf je gratis in voor onze community! 

Ben je klaar om je financiële vrijheid te bereiken? Word gratis lid van onze community en ontmoet gelijkgestemde mensen met dezelfde dromen en doelen.