Over Mij

Sebastiaan van den Akker

Founder & Owner

Sebastiaan is 28 jaar en werkt al jaren als IT Consultant . Tijdens zijn werk merkte hij dat veel mensen op zoek zijn naar extra inkomsten. Daarom heeft hij zich verdiept in het opbouwen van assets  waarmee stap-voor-stap passief inkomen kan worden gecreëerd. Met deze kennis en ervaring wilt hij nu anderen helpen om te leren hoe ze succesvol assets op kunnen bouwen om zo eerder een Gelukkig & Vrij Leven  te kunnen leiden. Met dit idee heeft hij in 2020 Fortunate & Free opgericht.

Ik inspireer en motiveer mensen om te streven naar meer vrijheid en geluk, zodat ze de kwaliteit van hun leven positief kunnen beïnvloeden.”

FortunateFree.com

Fortunate & Free is opgericht door Sebastiaan van den Akker en is opgezet om jou te leren hoe je online geld kan verdienen, extra vermogen kan opbouwen, financieel onafhankelijk kan worden en hoe je met de juiste mindset een succesvol en vrij leven kunt krijgen.

Word Fan!

Luister Onze Podcast!

Email Contact

Wil jij liever contact opnemen per e-mail? Dat kan! Klik op de envelop om jouw vraag te stellen.

Schrijf je gratis in voor onze community! 

Ben je klaar om je financiële vrijheid te bereiken? Word gratis lid van onze community en ontmoet gelijkgestemde mensen met dezelfde dromen en doelen.