review crypto masterclass
review crypto masterclass

Als je deze review leest dan ben je waarschijnlijk op zoek naar meer informatie over de Crypto Masterclass. Je wilt graag weten of het de moeite waard is om de Masterclass te volgen.

Zelf heb ik de Crypto Masterclass gevolgd om te beginnen met Crypto’s. Hieronder vertel ik je mijn ervaringen en geef ik je mijn eerlijke mening of het een goede cursus is om te volgen of niet.

In Nederland en België durf ik te stellen dat de Crypto Masterclass de meest bekende online cursus is als het gaat om investeren en beleggen in cryptovaluta. Maar wat leer je nou allemaal precies in deze cursus? Heb je het echt nodig om te beginnen met crypto’s?

De oprichters en eigenaars van de Crypto Masterclass zijn Derek Westra en Patrick Suiker, beiden inmiddels erg bekend van de AllesOverCrypto.nl website.

Wil je weten of de Crypto Masterclass de moeite waard is? Lees verder in mijn review want dan vertel ik je mijn ervaringen en advies.

Na het lezen van deze review over de Crypto cursus weet je precies of je er echt wat aan hebt en of je vervolgens succesvol en veilig jouw eigen crypto munten kunt kopen en verkopen.

In tegenstelling tot veel andere reviews vertel ik je wel de negatieve punten van deze cursus. Ik vind namelijk dat het belangrijk is om jou als lezer goed en eerlijk te informeren voordat je zomaar iets koopt.

Wil je 1000 euro KORTING op de Crypto Masterclass? Meld je via deze link aan en volg de Gratis Crypto Training van AllesOverCrypto.

10 deelnemers van deze gratis training maken namelijk kans op deze 1000 euro korting.

Liever direct beginnen met de Crypto Masterclass? Dat kan ook!

Om je vooraf een goed beeld te geven wat mijn ervaringen zijn en of je echt wat hebt aan de Crypto Masterclass vertel ik je eerst waar ik in deze review allemaal antwoord op geef. Derek Westra en Patrick Suiker ken je waarschijnlijk al van de bekende advertenties van allesovercrypto. Nu wil je graag weten of zij te vertrouwen zijn en of de cursus inderdaad het geld waard is.

Aan het einde van deze review van de Crypto Masterclass heb je onder andere antwoord op de volgende vragen:

> Wat is de Crypto Masterclass?

> Wie hebben de Masterclass gemaakt?

> Wat houdt de Crypto Masterclass precies in?

> Hoeveel kost de Crypto Masterclass?

> Is de Crypto Masterclass wel te vertrouwen?

> Wat zijn de voor- en nadelen van de Crypto Masterclass?

Wat is de Crypto Masterclass?

De Crypto Masterclass is een online cursus waarbij je alles leert over cryptocurrencies. Als je het nieuws een beetje hebt gevolgd dan weet je inmiddels dat de Bitcoin ontzettend hard gestegen is. Dit heeft met verschillende factoren te maken.

Ik zie veel mensen lukraak beginnen met het kopen van cryptomunten. Dit raad ik niemand aan om zomaar te doen. Veel beter is het om eerst voldoende kennis op te doen over Cryptomunten, Blockchain en alles wat hiermee te maken heeft. Natuurlijk kan je alle informatie zelf vinden op het internet. Alleen zie je dan al gauw door de bomen het bos niet meer.

Daarom kan het volgen van een stap-voor-stap cursus zoals de Crypto Masterclass een goede investering zijn. Hierdoor loop je minder risico om later verkeerde beslissingen te maken met het kopen van bepaalde crypto munten.

De Crypto Masterclass is dus eigenlijk een cursus waarin je leert hoe je van begin tot eind kan investeren in crypto’s op een goede en veilige manier.

Wat is AllesOverCrypto.nl?

AllesOverCrypto is de Crypto Masterclass website en community van de eigenaren Patrick Suiker en Derek Westra. Hier vind je letterlijk alle informatie over crypto’s, blockchain etc. Het is inmiddels meer een community geworden dan echt een normale website.

Zelf heb ik ook een kijkje genomen op hun website. Ik vind het namelijk altijd wel prettig om eerst te zien wie en wat er nou allemaal schuilgaat achter een cursus. Vaak krijg ik dan van die schimmige sales pagina’s waarbij je je afvraagt of het allemaal wel zuivere koffie is. Bij AllesOverCrypto is dit dus totaal niet het geval. Je kan ook contact opnemen en vaak wordt er al binnen 1 werkdag netjes gereageerd. Het is een professioneel bedrijf en website die niets anders willen dan jou verder helpen met crypto’s.

Wie zijn Patrick Suiker en Derek Westra?

De makers van de Crypto Masterclass en de eigenaren van AllesOverCrypto zijn Patrick Suiker en Derek Westra. Samen zijn ze deze website en cursus begonnen nadat ze eerst zelf veel ervaring hebben opgedaan in het handelen met crypto’s.

Derek Westra

Derek is degene die het meeste verstand heeft van gedragseconomie. En als je gaat investeren in crypto’s dan is de psychologie achter onze economie erg belangrijk. Dit is precies waar Derek in is gespecialiseerd. Hij heeft een master in gedragseconomie & speltheorie wist hij al sinds 2013 goed aan te voelen.

Patrick Suiker

Patrick, de blonde jongen, ken je waarschijnlijk al van de vele bekende advertenties waarin hij je vertelt over de Crypto Masterclass. Hij is dan ook degene die vooral met de marketing bezig is van de cursus. Als je eenmaal een product op de markt brengt dan komt daar heel wat ondernemerschap, marketing en sales bij kijken. Dit is precies Patrick zijn vakgebied.

Hij is sinds 2013 al actief bezig met crypto’s waardoor hij inmiddels veel verstand heeft van cryptocurrencies en blockchain.

Beide heren hebben een master diploma en veel verstand waar ze over praten. Het zijn dus absoluut geen domme jongens maar slimme ervaren ondernemers.

Kan je Patrick en Derek vertrouwen?

Tijdens mijn reviews maak ik altijd een kopje waarin ik behandel of de eigenaars van een product wel te vertrouwen zijn. Dit doe ik puur omdat er op internet behoorlijk wat neppe figuren en oneerlijke mensen veel geld proberen te verdienen.

Om het kort samen te vatten: Patrick en Derek zijn absoluut te vertrouwen. Daar hoef je je geen zorgen over te maken. Ik heb met beide heren ook via de email contact gehad en ze zijn erg klantvriendelijk.

Daarnaast hanteren ze een 14 dagen niet goed geld terug garantie. Stel dat je dus binnen die periode niet tevreden bent met de cursus dan krijg je jouw geld gewoon terug.

Eerste Blik Crypto Masterclass

Na aanmelding voor de Crypto Masterclass, krijg je toegang tot de leeromgeving van AllesOverCrypto. Zodra je hier in logt, kom je bij een overzicht waar je de cursus kan vinden.

Zodra je naar de Crypto Masterclass gaat, kom je in de omgeving waar alle modules staan.

Zelf vind ik dit erg mooi en overzichtelijk eruit zien. Het is meteen duidelijk waar je binnen de cursus bent gebleven en waar alle informatie te vinden is. Je wordt meteen door Derek en Patrick welkom geheten en leert de cursusomgeving direct goed kennen.

De inhoud van de cursus bestaat uit video’s, teksten, enquetes en examens waarbij jouw kennis van de stof wordt getest. Ik vond het erg grappig en handig dat ze dit hebben toegevoegd. Hieruit maak je op dat beide heren willen dat je gewoon zoveel mogelijk onthoudt over crypto’s.

Wat is er anders aan de Crypto Masterclass 2021?

De cursus bestaat inmiddels al een aantal jaren. Om deze reden hebben Patrick en Derek de cursus onlangs vernieuwd. Zelf vind ik dit erg netjes en goed. De ontwikkelingen op de crypto markt gaan namelijk erg hard. Het is dus van belang dat de informatie in de cursus up-to-date blijft.

Er zijn een aantal inhoudelijke zaken vernieuwd, specifiek op crypto gebied. Maar de meest belangrijke verandering is wel dat de cursus nu ook geschikt is gemaakt voor mensen die al een klein beetje verstand hebben van crypto’s maar die het liefst nog meer kennis erover willen opdoen.

Als je nog helemaal niets van crypto’s weet dan is deze cursus zeker geschikt. Door de aanpassingen in de vernieuwde masterclass is deze nu ook voor mensen die al wat weten over crypto’s en ervaring daarmee hebben de moeite waard om te kopen.

Wat is de inhoud van de Crypto Masterclass?

De inhoud van de Crypto Masterclass bestaat uit 8 modules. Daarnaast is er aan het einde ook nog een eindexamen waar jouw kennis uitgebreid wordt getest.

Welkom bij de Crypto Masterclass

Dit is eigenlijk de inleidende module van de cursus. Hier maak je kennis met de docenten Derek Westra en Patrick Suiker die zich aan je voorstellen. Daarnaast lichten ze je toe wat de Crypto Masterclass allemaal te bieden heeft, waar het uit bestaat en hoe je deze kan volgen.

Ook laten ze met een disclaimer duidelijk weten dat ze geen financieel adviseurs zijn. Dit is wettelijk verplicht en ik vind het dan ook goed dat ze dit duidelijk laten blijken. De cursus is met name informatief en zorgt ervoor dat je als leek tenminste ook de Crypto wereld kan betreden.

Daarnaast vind je hier de bonus e-boeken en toegang tot de Zone, een hele community van allemaal mede deelnemers aan de Crypto Masterclass. Hierdoor zal je er nooit alleen voor komen te staan en zijn er mensen die net als jij willen beginnen met Crypto’s.

1. Het geld van de toekomst: Inleiding

Deze eerste module bestaat vooral uit verschillende video’s waarin je gaat leren wat crypto’s zijn, waarom het zo belangrijk is, wat blockchain is, wat smart contracts zijn en welke verschillende cryptomunten er allemaal zijn.

Ook is er een begrippenlijst waar je alle definities kan opzoeken. Als je gaat beginnen met crypto’s dan is het gewoon belangrijk dat je voldoende basiskennis hebt en weet waar je in investeert. Beleggen zonder kennis is hetzelfde als gokken en dit wil je absoluut voorkomen.

In deze module wordt een goede stabiele basis gelegd waardoor je met genoeg waardevolle kennis kan beginnen met crypto’s.

Aan het einde wordt tevens jouw kennis getest met een speciale quiz.

2. Je eerste cryptocurrency

In de 2e module van de cursus ga je meteen aan de slag met praktische informatie om zo jouw eerste cryptomunten te kunnen kopen. Het mooie van cryptomunten is dat je al met weinig geld kan starten!

Je leert stap-voor-stap hoe je jouw cryptomunten kan gaan kopen. Het is zeer goed te volgen waardoor je simpelweg de stappen na kan doen en zo jouw crypto’s kan gaan kopen.

Daarnaast wordt je ook wegwijs gemaakt met de verschillende handelsplatformen: Bitvavo en Binance. Bitvavo is het grootste Nederlandse handelsplatform en Binance het grootste Internationale handelsplatform. Mooi dat ze deze ook hebben meegnomen want als je echt actief wilt gaan Traden dan is Binance het meest geschikt.

3. Maak een killer start!

De 3e module is er vooral op gericht om jou als beginnen wegwijs te maken met de verschillende cryptomunten die er zijn en hoe je de juiste kan kiezen en kopen.

Je leert hoe je op de juiste manier begint zonder domme beginnersfouten te maken. Ik ben zelf in het verleden begonnen met crypto’s en heb toen wat kleine foutjes gemaakt. Op zich niet erg maar met de informatie die de heren je hier geven, zal je deze dus niet maken wat je een flinke voorsprong geeft op andere crypto traders.

Wat ik erg goed vond, was dat er veel aandacht wordt besteed aan het herkennen van oplichters. Er zijn namelijk behoorlijk wat oplichters in de cryptomarkt. Deze wil je wel herkennen en vermijden. Beide heren vertellen hier uitgebreid over waardoor je merkt dat ze echt begaand zijn met je.

4. Je onbreekbare kluis

Een van de belangrijkste punten als je met crypto’s gaat beginnen is wel de veiligheid. Het kan namelijk zijn dat bijvoorbeeld een handelsplatform wordt gehackt. Je wilt dan niet jouw geld kwijt zijn. Daardoor is het aan te raden om je cryptomunten in een aparte wallet te zetten. In deze vierde module leer je alles over zogenaamde wallets waar je jouw cryptomunten veilig in bewaard.

Ze leggen je de verschillende type wallets uit en hoe je jouw munten daar naartoe kan zetten en zo veilig kan opbergen.

Er wordt duidelijk verschil gemaakt tussen hardware, software wallets en hoe je dit zelf kan doen. Dit is fijn omdat je zo als cursist zelf kan bepalen en doen wat jij wilt.

Ook hier wordt weer aan het einde jouw kennis getest met een quiz.

5. Winsten uitbetalen

Als je eenmaal een tijdje bezig bent met de Crypto Masterclass en succesvol aan het traden bent, dan is de kans groot dat je winsten gaat behalen. Deze wil je natuurlijk wel uit kunnen betalen.

In deze module leer je precies hoe je succesvol jouw winsten kan uitkeren. Hierbij worden verschillende methodes uitgelegd hoe je jouw winsten kan uitbetalen. Ook leggen ze je uit hoe lang het kan duren voordat de winst op jouw rekening staat.

Derek en Patrick leggen uit hoe je jouw winst kan uitbetalen met Bitvavo, Bitonic en Kraken. Dit zijn allen exchanges om te handelen in crypto’s.

6. Initial Coin Offerings (ICO’s)

Ik vind het goed dat ze uitgebreid stilstaan bij ICO’s. Want wat zijn Initial Coin Offerings? Hoe kan je deelnemen aan een ICO? Omdat er vaak verkeerde bedrijven willen profiteren van jouw investeringen, is het goed om de juiste ICO’s te herkennen om zo goede investeringen te doen.

7. Crypto Trading

Deze module vind ik heel erg belangrijk. Waarom? Omdat als je uiteindelijk gaat traden met crypto’s dan wil je dit wel op de goede manier doen. Het is een erg mooie toevoeging aan de cursus, zeker voor mensen die op zoek zijn naar een mogelijkheid om actief te gaan handelen in crypto’s.

De heren gebruiken Technische Analyse als methode om te traden. Hierbij staan ze still bij Support & Resistance en Candlesticks. Ook leggen ze je uit wat Bubbels en Marktcyclussen zijn.

Tijdens een van de video’s kan je ook een live trade zien. Dit helpt heel erg om te begrijpen op welke manier je het beste kunt traden. Ook wordt aandacht besteed aan risico management en de stop-loss methodiek. Een stop-loss kan erg handig zijn als je bijvoorbeeld even niet kan opletten en je wilt dat jouw crypto’s automatisch verkocht worden als de prijs op een vooraf gedefinieerde waarde valt.

Middels timeframes leren ze hoe je koop- en verkoopmomenten herkent. Trendlijnen en Patronen kunnen je veel vertellen over het mogelijke verloop van de prijs. Daarnaast wordt er uitgebreid stilgestaan bij handige indicatoren (Moving Averages, MACD, RSI, Fibonacci, Bolinger Bands) waardoor je de prijs beter kan voorspellen en zo op het juiste moment jouw cryptomunten weet te kopen en verkopen.

8. The Winning Mindset

Als je uiteindelijk succesvol wilt leren traden dan moet je zonder emotie kunnen handelen. Daarom zeg ik altijd dat je het beste alleen kan handelen met geld dat je ook kan missen. Op deze manier slaap je namelijk een stuk beter haha.

In deze module wordt aandacht besteed aan het verkrijgen van de juiste mindset om te traden. Als je gaat traden dan kan je namelijk weleens fouten maken. Daar is absoluut niets mis mee want iedere trader heeft weleens succesvolle en minder succesvolle trades. Maar als je de tips uit deze module gebruikt dan is de kans groter dat je altijd rustig blijft en op een goede manier zal traden.

Bonus Materiaal

Naast de modules ontvang je ook veel bonus materiaal. Deze licht ik hieronder uitgebreid toe. Om heel eerlijk vond ik het bonus materiaal niet eens nodig. Alles wat je wilt weten wordt uitgebreid in de modules stap-voor-stap toegelicht.

1. De Bitcoinbijbel (E-book)

In dit boek worden echt alle belangrijke crypto onderwerpen besproken. Zelf vond ik het handig om deze even te gebruiken tijdens het kijken van de video’s in de modules. Ik kon zo snel vinden waar Derek en Patrick het over hadden.

2. De juiste cryptocurrencies kopen en verkopen op de juiste momenten (E-book)

In dit E-book wordt vooral aandacht besteed aan de plekken waar je cryptocurrency’s kan kopen; welke munten je het beste kan kopen; op welk tijdstip je ze het beste kan kopen etc. Hier worden tevens verschillende strategieën besproken die je kan hanteren.

3. 12 waardevolle cryptotips voor beginners (E-book)

Als beginner wil je het liefst meteen goed kunnen beginnen. Daarom geven Derek en Patrick hier handige tips zodat je simpele beginnersfouten niet zal maken.

4. Een leven zonder zorgen dankzij Bitcoin (E-book)

Het liefste wil je natuurlijk dat je geen zorgen hebt als je gaat investeren in crypto’s. Om die reden wordt in dit e-book uitgelegd hoe je het beste resultaat en de meeste winst behaalt uit je crypto investeringen.

5. Bitcoin en Belasting (E-book)

Als je eenmaal structureel geld gaat verdienen met je crypto’s dan is het belangrijk om te weten dat je ook over jouw crypto winsten belasting moet betalen. In dit E-book leer je precies wat je moet doen om dit goed op te geven zodat je niet voor vervelende verrassingen komt te staan.

6. Cryptocurrency begrippenlijst (E-book)

De wereld van cryptocurrency hanteert vaak zijn eigen vakjargon. Er worden ook in de video’s regelmatig termen benoemd waar je in het begin gewoon nog niets vanaf weet. Daarom is er een begrippenlijst waarin alle belangrijke begrippen omtrent crypto’s worden behandeld. Deze kan je tijdens het volgen van de modules gebruiken om te begrijpen waar de heren het precies over hebben.

7. Crypto Parelduiken (E-book)

Patrick Suiker en Derek Westra hebben al veel langer geïnvesteerd in crypto’s. In dit boek delen ze hun investeringen met jou zodat je precies weet waar deze experts hun geld in beleggen.

8. Community – The Zone

Je krijgt toegang tot een hele community van allemaal mensen die net als jij ook zo slim zijn om te investeren in crypto’s en de crypto masterclass. Hier kan je ook jouw vragen stellen over Crypto’s. De community is zeer actief wat het erg leuk maakt om mee bezig te zijn. Je ziet ook vaak dat veel mensen meteen reageren als je een bericht plaatst. In de community zijn zowel beginners als ervaren traders aanwezig.

Wat betaal je voor de Crypto Masterclass?

Voor het totale pakket van zowel de modules als al het bonus materiaal, betaal je 1997 euro. Op zich vind ik dit een fors bedrag. Alleen om heel eerlijk te zijn: met de huidige groei van de crypto’s heb je het er binnen een paar maanden wellicht zo uit. Daarnaast is de inhoud van de Crypto Masterclass gewoon erg goed, dus ik begrijp wel dat ze deze prijs hanteren.

14 dagen niet goed geld terug garantie

Als je niet tevreden bent, of het is toch anders dan verwacht, dan kan je binnen 14 dagen je geld terugvragen. Vaak bekijken ze wel even of je niet eerst de hele cursus snel hebt afgerond om zo alle informatie gratis tot je te krijgen, dat zou namelijk niet eerlijk zijn. Let er daarom wel even op hoeveel procent je hebt afgerond, dan kom je niet voor ongewenste verrassingen te staan. Maar don’t worry hoor…beide heren zijn erg klantvriendelijk dus vaak kom je hier prima uit!

1000 euro korting ontvangen?

Wil je 1000 euro korting ontvangen? Volg dan eerst de Gratis Bitcoin Training. Aan het einde krijgen 10 mensen namelijk de mogelijkheid om de cursus met 1000 euro korting aan te schaffen!

Beoordeling Crypto Masterclass

Voor- en nadelen van de Crypto Masterclass

Er zijn zowel voor- als nadelen te benoemen van de Crypto Masterclass. Deze licht ik hieronder uitgebreid toe.

Voordelen

  • De modules van de Crypto Masterclass zijn zeer uitgebreid en goed te volgen. Er worden zowel video’s als stukken tekst gedeeld die je in je eigen tempo goed kan volgen.
  • Je kan als beginner stap-voor-stap meedoen en het is niet ingewikkeld om jouw cryptomunten te kopen
  • Door de quizzes en testen tussendoor wordt je oplettendheid vergroot en houd je je aandacht erbij
  • De prijs van de Crypto Masterclass lijkt veel maar als je ziet wat je ervoor krijgt dan vind ik het absoluut de investering waard. Met jouw cryptomunten kan je in no-time de kosten alweer hebben terugverdiend.
  • Je krijgt erg veel bonus materiaal waardoor je sneller zal leren hoe je kan beginnen met Crypto’s. Ook de Community is gewoon erg handig om je vragen te stellen en antwoord te krijgen van experts.

Nadelen

  • Je moet behoorlijk wat geduld hebben: de cursus is zeer uitgebreid en bevalt ook veel teksten die je moet doorwerken
  • Het is geen cursus om snel rijk te worden. Cryptocurrency’s kunnen zeker geld opleveren alleen zal dit wel wat tijd kosten dus verwacht geen Get-Rich-Quick manier.

Wat zeggen anderen over de Crypto Masterclass?

Het is fijn om te weten wat ik ervan vond maar altijd nog beter om te kijken naar de meningen van anderen. Zie hieronder daarom wat anderen van de cursus vinden.

“Ik vond Bitcoin al best lang interessant, maar iets hield me altijd tegen om te investeren. Ook deze cursus vond ik eigenlijk te duur, maar na de korting toch een poging gewaagd. Absoluut niet teleurgesteld! Crypto wordt nog veel groter dan ik dacht en hier profiteer ik nu van mee!” – Aram Valken

“Ik heb al een tijdje geld op mijn bank-rekening staan en ik wist niet goed wat ik ermee aan moest. Toen kwam de Bitcoinhype, maar had ik een nieuw probleem: ik ga mijn geld niet investeren in iets dat ik niet ken. Van een goede vriend heb ik deze cursus aangeraden gekregen en ik kreeg precies wat ik hoopte 🙂 Het vertrouwen en de kennis om zelf in deze veelbelovende markt te investeren” – Arjan Zegerman

Conclusie van mijn Crypto Masterclass Review

Ik hoop dat ik jullie met deze review een zo uitgebreid mogelijk beeld heb gegeven van wat de cursus te bieden heeft. Ook hoop ik dat je antwoord hebt op de vragen die je eerst had zodat je een weloverwogen beslissing kan nemen.

Zelf ben ik een tijdje geleden ook begonnen met de Crypto Masterclass en ik heb er heel erg veel aan gehad. De cursus is wel zeer uitgebreid waardoor het in het begin even lastig is om je aandacht erbij te houden.

Nu heb ik inmiddels zelf succesvol cryptomunten gekocht en hier al behoorlijk wat meer verdiend. Het is gewoon fijn dat Derek en Patrick je op een duidelijk manier alles stap-voor-stap uitleggen en ook vertellen waar je precies op moet letten. Dit heeft mij zo zeker maanden zelf ploeteren geschild.

De module over Crypto Trading vond ik een zeer waardevolle toevoeging. Hierdoor kan je namelijk actief aan de slag met een extra manier om naast gewoon investeren ook geld te verdienen door actief te traden. Normaal betaal je voor een dergelijke training zo 1000 euro. Hier zit het er al bij inbegrepen.

Mocht je toch nog twijfelen? Volg dan eerst de Gratis Crypto Training. Je krijgt daardoor meteen een beter beeld en kan ook nog eens 1000 euro KORTING krijgen op de Crypto Masterclass.

Trustpilot
review crypto masterclass

sebastiaanvdakker

Sebastiaan van den Akker

Al jaren houd ik mij bezig met het bouwen van assets. Assets zijn zaken waar jij tijd en indien nodig geld in investeert die jou uiteindelijk meer geld zullen opleveren. Door dit inzicht is mijn missie ontstaan om anderen te leren hoe je (eerder) een gelukkig (fortunate) & vrij (free) leven kan leiden door te investeren in de juiste assets.

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

FortunateFree.com

Fortunate & Free is opgericht door Sebastiaan van den Akker en is opgezet om jou te leren hoe je online geld kan verdienen, extra vermogen kan opbouwen, financieel onafhankelijk kan worden en hoe je met de juiste mindset een succesvol en vrij leven kunt krijgen.

Word Fan!

Luister Onze Podcast!

Email Contact

Wil jij liever contact opnemen per e-mail? Dat kan! Klik op de envelop om jouw vraag te stellen.

Schrijf je gratis in voor onze community! 

Ben je klaar om je financiële vrijheid te bereiken? Word gratis lid van onze community en ontmoet gelijkgestemde mensen met dezelfde dromen en doelen.