hoe word je succesvol en rijk

Iedereen wilt graag rijk en succesvol worden. Je ziet anderen leven op een tropisch eiland en wilt dit net zo graag. Daarom zoek je naar manieren om dit te realiseren. De kern voor een succesvol en rijk leven zit hem in het achterhalen wat voor jou een succesvol en rijk leven betekent.

Veel mensen zullen zeggen: zoveel mogelijk geld hebben dat ik niet meer hoef te werken en kan doen wat ik wil. In dit geval is jouw doel dus: veel geld verdienen. Er is een manier om dit te realiseren. Het geheim zal ik in dit artikel exact toelichten. Niet veel ondernemers zullen dit met je willen delen, maar ik wel omdat ik wil dat jij ook succesvol en rijk wordt.

1. Passie en De Wet van de Aantrekking

Je hebt er misschien weleens over gehoord. The Law of Attraction, oftewel: de Wet van de Aantrekking. Het gaat er hierbij om dat je alles wat je maar wilt in het leven kunt bereiken, als je het maar graag genoeg wilt. Om erachter te komen wat je dus graag genoeg wilt, is het noodzakelijk om diep in jezelf te gaan kijken. Dit klinkt misschien wat zweverig maar het is wel de sleutel naar een succesvol en rijk leven. Wat wil je echt graag? Veel geld? Wat nou als ik jou zeg het volgende voor te stellen: stel dat je zoveel geld hebt dat je je nergens meer zorgen over hoeft te maken. Je kan alles betalen wat je maar wilt. Wat zou je dan gaan doen? Luieren en genieten natuurlijk! Maar uiteindelijk gaat dit ook vervelen, geloof me. Daarom is het noodzakelijk om na te denken wat je zou gaan doen als je niets meer hoefde te doen. Dit is namelijk jouw echte passie.

Het Universum reageert op jouw oprechte verlangens. Zolang je deze maar vaak genoeg uitspreekt en erin gelooft dan zal je uiteindelijk bereiken wat je maar wilt. Er is alleen een verlangen waar je op een bepaalde manier mee moet omgaan om het te laten werken. En dat is het verlangen naar veel geld. Er geldt namelijk een belangrijke regel om een succesvol en rijk leven te bereiken die niet veel mensen je zullen vertellen. Deze regel zal ik je hieronder precies uitleggen.

2. Lever waarde en help mensen

Om een succesvol en rijk leven te krijgen is het belangrijk om niet te focussen op veel geld maar op het leveren van waarde en mensen verder helpen. Waarom? Het Universum reageert namelijk op wat jij aan de wereld en de mensen geeft. Als jij alleen maar veel geld wilt verdienen zonder daar iets voor terug te geven dan kan ik je alvast vertellen dat dit niet gaat werken. Om veel geld te verdienen dien je iets ervoor terug te geven. Uit ervaring kan ik je aanraden om je te richten op het leveren van zoveel mogelijk waarde en het helpen van anderen. Probeer je passie daarop af te stemmen. Als jij namelijk iets kan geven waar veel vraag naar is dan zal je automatisch daar ook veel geld mee kunnen verdienen.

3. Visualiseer jouw Passie

Het is dus belangrijk om iets te geven waar vraag naar is en waarmee je anderen verder helpt. Dit kunnen producten zijn maar ook diensten. Dat maakt niet zoveel uit. Waar het met name om gaat, is dat je iets kiest waar je oprecht gelukkig van wordt. Je zal namelijk dit werk het grootste deel van je leven gaan doen en dan is het heel erg belangrijk om het echt heel leuk te vinden anders ga je het niet volhouden. Het visualiseren van jouw passie is dan ook heel erg belangrijk. Denk elke dag aan jouw passie en hoe je dit gaat bereiken. Zie voor je hoe je jouw passie uitvoert en hoe je daarmee jouw droom bereikt. Dit is belangrijk om jouw mind te herprogrammeren tot succesvolle en gelukkige gedachtepatronen. Je zal zien dat je daarmee succes naar jezelf toetrekt omdat je constant denkt aan het leven waar je gelukkig van wordt.

4. Meditatie

Een belangrijke manier om goed te kunnen visualiseren is door middel van meditatie. Dit klinkt misschien wat onnodig maar geloof me: het is het meest belangrijke element voor succes. Vraag maar aan succesvolle ondernemers, ze zullen allemaal een soort van meditatie toepassen op hun eigen manier. Tijdens de meditatie keer je in jezelf en kan je jouw ideale leven goed visualiseren alsof het al werkelijkheid is. De meest bekende mindset coach is Michael Pilarczyk. Hij heeft al meerdere bedrijven opgericht en benadrukt ook dat meditatie heel erg belangrijk is. Daarom heeft hij nu een app gemaakt waarmee je gratis kan mediteren: Meditation Moments. Hij begeleidt je dan ook tijdens de meditaties.

5. Plan jouw leven

Nu dat je weet wat je wilt gaan doen en waarom je dit wilt gaan doen, is het tijd om een planning te maken om jouw doelen te bereiken. Het leven is namelijk een boek dat je zelf kan schrijven. Alleen moet je het wel zelf gaan doen. Daarom is het goed om een overzichtelijke planning te maken. Dan weet je precies welke stap je wanneer moet ondernemen om dichterbij jouw doelen te komen. Maak een planning voor bijvoorbeeld het komende jaar. Wat ga je het komende jaar doen om jouw doel voor een succesvol en rijk leven te bereiken? Schrijf dit op en maak een zo concreet mogelijke planning. Denk ook in lange termijn. Wat wil je over 5 jaar bereikt hebben? Op deze manier houd je altijd in gedachten wat je moet doen om jouw lange termijn doel te bereiken.

6. Onderneem actie

Nu dat je een planning hebt gemaakt is het tijd om actie te ondernemen. Dit is waar veel mensen te lang mee wachten. Ze weten wel wat ze willen maar blijven constant plannen. Ze ondernemen geen actie. Dit is echt cruciaal voor een succesvol en rijk leven. Onderneem actie als je precies weet wat je wilt gaan doen en wanneer. Het maakt niet uit dat je planning misschien nog niet perfect is. Niets in het leven is helemaal perfect. Wees ook niet bang om fouten te maken want daar leer je alleen maar van. De grootste fout die je kan maken is om geen actie te ondernemen. Dan gebeurt er namelijk helemaal niets. Wil je jouw leven veranderen? Onderneem actie!

sebastiaanvdakker

Sebastiaan van den Akker

Al jaren houd ik mij bezig met het bouwen van assets. Assets zijn zaken waar jij tijd en indien nodig geld in investeert die jou uiteindelijk meer geld zullen opleveren. Door dit inzicht is mijn missie ontstaan om anderen te leren hoe je (eerder) een gelukkig (fortunate) & vrij (free) leven kan leiden door te investeren in de juiste assets.

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

FortunateFree.com

Fortunate & Free is opgericht door Sebastiaan van den Akker en is opgezet om jou te leren hoe je online geld kan verdienen, extra vermogen kan opbouwen, financieel onafhankelijk kan worden en hoe je met de juiste mindset een succesvol en vrij leven kunt krijgen.

Word Fan!

Luister Onze Podcast!

Email Contact

Wil jij liever contact opnemen per e-mail? Dat kan! Klik op de envelop om jouw vraag te stellen.

Schrijf je gratis in voor onze community! 

Ben je klaar om je financiële vrijheid te bereiken? Word gratis lid van onze community en ontmoet gelijkgestemde mensen met dezelfde dromen en doelen.