miljonairs mindset

Veel mensen willen heel graag miljonair worden. En ik kan je vertellen dat slechts 1% van al deze mensen ook daadwerkelijk miljonair wordt. De reden is heel simpel: om miljonair te worden, moet je eerst een miljonairs mindset krijgen. Dit klinkt misschien wat vreemd of zweverig maar toch is het wel echt waar. In dit artikel lees je precies hoe je de miljonairs mindset kunt krijgen.

Antwoord op deze miljonairs vragen

Het is belangrijk om te beginnen met het beantwoorden van onderstaande vragen om je mindset te kunnen herprogrammeren en te veranderen naar een miljonairs mindset.

1. Wat is jouw Persoonlijke Waarom?

Veel mensen die miljonair willen worden, beginnen met het denken aan veel geld. Hoewel hier absoluut niets mis mee is, zal dit je op lange termijn niet verder helpen. Waarom niet? Omdat het in de wereld op een andere manier werkt. Je zal namelijk pas veel geld en rijkdom krijgen als je hiervoor iets aan de wereld teruggeeft.

Om te ontdekken wat jij voor deze wereld wilt betekenen dien je na te denken over jouw persoonlijke waarom. Wat vind jij ontzettend leuk om te doen en waarom? Een goede “persoonlijke waarom” kan bijvoorbeeld zijn: ik help graag anderen om een gespierder lichaam te krijgen zodat zij gezonder in het leven staan. Let hier vooral op het woord “zodat”. Na het woord “zodat” geef je eigenlijk antwoord op “jouw persoonlijke waarom”.

Zodra je helder hebt wat jouw “persoonlijke waarom” is, kan je nadenken over hoe je dit gaat bereiken en wat je hiervoor dient te doen. Voor bovenstaand voorbeeld kan dit bijvoorbeeld zijn door speciale krachttraining aan te bieden aan mensen die op deze manier fitter in het leven willen staan. Dit kan je dan verder specificeren totdat je zo concreet mogelijk antwoord hebt en precies weet wat je dient te doen om dit te bereiken.

Je zal zien dat je op deze manier ook veel sneller ontdekt hoe je jouw eigen bedrijf kan opbouwen.

De reden dat ik dit zo belangrijk vind, is omdat je op deze manier zo dicht mogelijk bij jezelf blijft en ook iets gaat doen voor anderen wat jij heel erg leuk vindt om te doen. Een miljonair word je niet zomaar en het is dan ook erg belangrijk om iets te gaan doen wat je oprecht leuk vindt, anders zal je het nooit volhouden.

2. Hoe ziet jouw miljonairsdroom eruit?

Nu dat je antwoord hebt gevonden op wat jouw “persoonlijke waarom” is, is het tijd om jouw droom te visualiseren. Hierbij is het ontzettend belangrijk om jouw droom echt voor je te zien. Doe je ogen dicht en visualiseer jouw miljonairsdroom als je deze al hebt bereikt. Hoe ziet jouw leven er dan uit?

Denk hierbij ook aan hoe je dit hebt bereikt, dus door middel van jouw “persoonlijke waarom”. Maak dit beeld zo echt mogelijk. Je kan eventueel ook een “mood board” ophangen als dit je kan helpen. Hierop schets je dan zo duidelijk mogelijk jouw droom. Dit helpt jouw mind eraan te herinneren wat jouw droom is.

3. Hoe zorg je ervoor dat jouw mind echt gelooft in jouw droom?

Het is heel erg belangrijk om jouw onderbewustzijn dusdanig te herprogrammeren dat je vanuit jezelf gaat geloven in jouw miljonairsdroom. Alles is mogelijk! Echt waar! De miljonairs in deze wereld zijn ook gewoon mensen met handen en voeten net als jij. Hebben ze geluk gehad? Ja, ze hebben een klein beetje geluk gehad. Maar geloof me, hun geluk is wel groter geworden omdat ze er alles aan hebben gedaan om hun droom te bereiken.

Met “herprogrammeren” bedoel ik om zoveel mogelijk te geloven in jouw droom dat het uiteindelijk de enige optie wordt voor jou. Dit kan je doen door visualisatie en meditatie. Meditatie? Ja, echt waar! Met meditatie, raakt jouw mind namelijk in een status waarbij je jouw onderbewustzijn kunt voeden met het beeld en de werkelijkheid die jij wilt bereiken.

Wat je wilt gaan doen, is jouw droom en jouw persoonlijke waarom tijdens meditatie tot je onderbewustzijn door laten dringen.

Schrijf affirmaties die je elke dag hardop uitspreekt en zie voor je hoe je jouw miljonairsdroom gaat bereiken.

Nadat je bovenstaande vragen hebt beantwoord en weet wat je moet doen, is het tijd om elke dag te mediteren, visualiseren en middels de “law of attraction” jouw miljonairs mindset te creëren.

Je zult zien dat je als je bovenstaande acties uitvoert, dat je vanuit jezelf oprecht 100% gaat geloven in jouw potentie in een ijzersterke miljonairs mindset creëert.

Boeken lezen van succesvolle miljonairs

Om meer te weten te komen hoe je jouw miljonairsleven gaat bereiken, raad ik je aan om zoveel mogelijk boeken te lezen van succesvolle miljonairs die al bereikt hebben wat jij ook wilt bereiken. Boeken lezen zal je veel verder brengen dan fictieve films of series die niet werkelijk zijn. Je zal ook zien dat je op deze manier veel nieuwe kennis opdoet die je nodig hebt om een miljonair te worden.

Bouw jouw Mastermind groep

Een Mastermind is een groep van mensen die op dezelfde manier denken als jij en soortgelijke doelen hebben in het leven. Veel vrienden zullen je namelijk niet steunen omdat ze een andere mindset hebben dan jij. Hier is het dan ook belangrijk om eigenlijk alleen maar om te gaan met mensen die ook in jou geloven en die je verder helpen. Denk bijvoorbeeld aan waardevolle coaches of succesvolle mensen die al veel bereikt hebben en jou verder kunnen helpen. Ook kunnen het mensen zijn die in dezelfde situatie zitten als jij en ook hun leven willen veranderen. Je zal zien dat als je meer omgaat met mensen die jou verder brengen in het leven dat je ook sneller deze resultaten zult bereiken en de juiste mindset zal behouden.

Vorm daarom een Mastermind groep. Dit zal je echt verder helpen op de lange termijn.

Herhaal en wees consistent

Het zal een tijd duren om jouw mindset te veranderen naar een miljonairs mindset. Denk ook niet dat dit van de ene op de andere dag gebeurt. Zolang je maar elke dag jouw affirmaties en visualisaties herhaalt en blijft geloven in jezelf dan zal je op den duur hier verandering in zien. Zelf heeft het bij mij erg lang geduurd, zelfs wel 1,5 jaar voordat ik daadwerkelijk de stap durfde te nemen om te gaan ondernemen. Maar omdat ik nooit heb opgegeven en consistent mijn meditaties, visualisaties en affirmaties bleef herhalen, heb ik met deze miljonairs mindset uiteindelijk de beslissing kunnen en durven nemen om daadwerkelijk actie te ondernemen.

Zo geldt dit ook voor jou. Voordat je echt actie onderneemt, zorg ervoor dat je dit met de juiste mindset doet. Alleen dan zal je blijven werken om jezelf en jouw leven te verbeteren totdat je jouw miljonairs droom hebt bereikt.

Geloof in jezelf, dat is het enige wat nodig is!

sebastiaanvdakker

Sebastiaan van den Akker

Al jaren houd ik mij bezig met het bouwen van assets. Assets zijn zaken waar jij tijd en indien nodig geld in investeert die jou uiteindelijk meer geld zullen opleveren. Door dit inzicht is mijn missie ontstaan om anderen te leren hoe je (eerder) een gelukkig (fortunate) & vrij (free) leven kan leiden door te investeren in de juiste assets.

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

FortunateFree.com

Fortunate & Free is opgericht door Sebastiaan van den Akker en is opgezet om jou te leren hoe je online geld kan verdienen, extra vermogen kan opbouwen, financieel onafhankelijk kan worden en hoe je met de juiste mindset een succesvol en vrij leven kunt krijgen.

Word Fan!

Luister Onze Podcast!

Email Contact

Wil jij liever contact opnemen per e-mail? Dat kan! Klik op de envelop om jouw vraag te stellen.

Schrijf je gratis in voor onze community! 

Ben je klaar om je financiële vrijheid te bereiken? Word gratis lid van onze community en ontmoet gelijkgestemde mensen met dezelfde dromen en doelen.