online geld verdienen met spelletjes

Voor veel mensen is het een droom die uitkomt: geld verdienen met spelletjes. Want wat is er nou leuker dan geld verdienen met het spelen van spelletjes?

Maar kan je eigenlijk wel echt geld verdienen met het spelen van spelletjes? Is het echt mogelijk? Jazeker, je kan echt geld verdienen met spelletjes. Alleen de kans dat je er echt rijk van zal worden is wel klein.

Op deze pagina vertel ik je meer over deze mogelijkheden.

Geld verdienen als professioneel gamer

Steeds meer mensen zien professionele gamers veel geld verdienen met het spelen van games. Er wordt inderdaad ontzettend veel geld verdiend in de sterk concurrerende game industrie.

Als je echt heel goed kunt gamen dan kan je inderdaad geld verdienen met bijvoorbeeld spellen als World of Warcraft, FIFA, Call of Duty enzovoorts.

Alleen een belangrijk punt wat veel mensen over het hoofd zien is dat je wel echt een van de beste gamers moet worden, wil je hier echt veel geld mee verdienen.

Ik wil je zeker niet demotiveren want er is niets belangrijker dan ALTIJD in jezelf te blijven geloven. Dus als je oprecht weet van jezelf dat je goed kunt gamen dan kan je het een kans geven om op deze manier geld te verdienen met spelletjes spelen.

Echter zijn er ook behoorlijk wat mensen die denken hier zomaar veel geld mee te kunnen verdienen zonder enige skills. Dit is zeker niet waar. Neem het voorbeeld van professionele voetballers. Je kan misschien goed voetballen maar het vergt veel meer dan alleen goed kunnen voetballen om een professionele voetballer te kunnen zijn.

Dit geldt ook met professioneel gamen. Je moet full time een spel spelen om echt zo goed te worden dat je professioneel kunt gaan gamen. Dit vergt veel doorzettingsvermogen en ook een beetje talent.

Als je dit echt bent, dan kun je zeker veel geld verdienen door deel te nemen aan competities en wedstrijden.

Waarom de kans klein is om echt rijk te worden van spelletjes spelen

Het is dus wel degelijk mogelijk om geld te verdienen met spelletjes.

Alleen de kans dat je echt zo goed kunt gamen dat je er professioneel geld mee kunt verdienen is niet erg groot. Je kan ook op bepaalde andere platforms simpele spelletjes spelen. Alleen zal je hier slechts 1,50 euro per dag mee verdienen. Dit is natuurlijk niet wat je wilt.

Ik kom zelf uit de ICT-wereld en weet als geen ander dat je pas echt veel geld kunt verdienen met het maken van spelletjes. Kijk bijvoorbeeld naar bekende succesvolle ondernemers als Vasco Rouw die zijn eigen game bedrijf heeft gehad en ontzettend veel geld heeft verdiend met zijn gemaakte spelletjes.

Echter is het niet voor iedereen weggelegd om een spel te kunnen maken. Je moet goed kunnen programmeren en dit is iets wat je niet van de ene op de andere dag leert.

Verdien geld met kansspelen

Het is niet heel eenvoudig om een spel te maken. Maar met het spelen van kansspelen zoals bijvoorbeeld online poker is het een stuk makkelijker om geld te verdienen.

Er zijn veel verschillende soorten online casino’s waarmee je gokspellen kunt gaan spelen en hier geld mee kunt verdienen. Ik ken persoonlijk iemand die op deze manier behoorlijk geld heeft verdiend met het spelen van poker. Alleen deze persoon is ontzettend goed in kansberekening en zeer intelligent. Hij heeft ook erkend behoorlijk wat geld te hebben verloren. Weet dus wel dat er altijd een risico aan zit.

Let er op dat gokken op wat voor manier dan ook erg verslavend is. Dus denk hier goed over na voordat je eraan begint. Ik zeg altijd: als je besluit om te gaan gokken doe het dan alleen met geld wat je kan missen. Dus stel dat je dit bedrag verliest, dan lig je er niet wakker van.

Word vlogger van games op Youtube

Veel succesvolle Youtubers zijn ooit klein begonnen. Maar wist je dat de meeste van deze vloggers zijn begonnen met het opnemen van game video’s. Omdat veel mensen geinteresseerd waren in deze video’s wisten ze een behoorlijke groep fans op te bouwen. En als je eenmaal een behoorlijke groep fans hebt dan kan je met jouw eigen producten zoals bijvoorbeeld een kledinglijn geld verdienen aan deze fans.

Houd er wel rekening mee dat als je met jouw game video’s op Youtube geld wilt verdienen dat er veel concurrentie is. Het is heel hard werken. Alle video’s moeten professioneel eruit zien en dit vergt behoorlijk wat edit werk. Daarnaast moet je een groot portie creativiteit in je hebben om een gigantisch Youtube kanaal op te bouwen.

Als je eenmaal bekend bent geworden en veel kijkers hebt van jouw game-vlog video’s op Youtube dan kan je samenwerkingen aan gaan met bedrijven uit de game-industrie. Hier kan je dan veel geld mee verdienen.

Zelf verdien ik mijn geld ook online

Persoonlijk verdien ik inmiddels behoorlijk wat geld met Affiliate marketing. Hierbij promoot ik andermans producten. Zodra iemand dan via mijn link het product aanschaft dan verdien ik hier geld mee middels een commissie.

Als je meer wilt weten over dit business model, lees dan mijn artikel waarin ik meer hierover vertel.

Conclusie

Als je besluit om geld te willen gaan verdienen met spelletjes spelen, dan dien je er echt 200% voor te gaan en je hier vol in te storten. Kies een van mijn genoemde mogelijkheden. Maar belangrijker nog: doe iets wat je leuk vindt. Uiteindelijk zal je veel tijd moeten investeren en dan is het wel zo belangrijk dat je het leuk vindt om te doen. Anders houd je het ook niet lang vol.

Mijn persoonlijke tip: kies en volg iemand die al heeft bereikt wat jij wilt bereiken. Zie deze persoon als jouw voorbeeld en rolmodel. Ga meteen aan de slag, investeer veel tijd in jouw passie, geeft nooit op en durf het risico aan te gaan. Als je het nooit probeert dan weet je het ook niet.

affiliate marketing revolutie

Start met Affiliate Marketing En Bouw Een Passief Inkomen Op! Honderden mensen gingen je al voor….

sebastiaanvdakker

Sebastiaan van den Akker

Al jaren houd ik mij bezig met het bouwen van assets. Assets zijn zaken waar jij tijd en indien nodig geld in investeert die jou uiteindelijk meer geld zullen opleveren. Door dit inzicht is mijn missie ontstaan om anderen te leren hoe je (eerder) een gelukkig (fortunate) & vrij (free) leven kan leiden door te investeren in de juiste assets.

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

FortunateFree.com

Fortunate & Free is opgericht door Sebastiaan van den Akker en is opgezet om jou te leren hoe je online geld kan verdienen, extra vermogen kan opbouwen, financieel onafhankelijk kan worden en hoe je met de juiste mindset een succesvol en vrij leven kunt krijgen.

Word Fan!

Luister Onze Podcast!

Email Contact

Wil jij liever contact opnemen per e-mail? Dat kan! Klik op de envelop om jouw vraag te stellen.

Schrijf je gratis in voor onze community! 

Ben je klaar om je financiële vrijheid te bereiken? Word gratis lid van onze community en ontmoet gelijkgestemde mensen met dezelfde dromen en doelen.