online geld verdienen met paypal

Er zijn tegenwoordig honderden manieren om online geld te verdienen. Veel mensen gebruiken inmiddels PayPal om betaald te worden. PayPal is een van de meest gebruikte betaalmethodes voor online werk. Het is namelijk snel en veilig.

Je zal verrast worden door alle eenvoudige manieren om online geld te verdienen met PayPal. Sommige zijn klein, andere zorgen voor een volledig passief inkomen. Alle manieren zijn redelijk eenvoudig om mee te beginnen.

Wat is PayPal?

PayPal is een online betaalsysteem waarmee je digitale betalingen kan ontvangen of versturen. Het is eigenlijk dus een soort bankaccount. PayPal is inmiddels een populaire manier van betalen onder andere omdat er geen financiële gegevens zichtbaar zijn. PayPal maakt namelijk gebruik van e-mailadressen om bedragen over te maken.

Beste manieren om gratis PayPal geld te verdienen

Lees onderstaande manieren hoe je geld kan verdienen met PayPal en kijk welke manier voor jou het beste is.

1. User test

Tegenwoordig kan je heel eenvoudig online geld verdienen door user testen uit te voeren. Dit zijn testen voor bekende bedrijven die graag willen dat hun website of een gedeelte van hun website wordt getest. Hierbij ga je live aan de slag met opdrachten die jou worden voorgelegd. Zo kan je bijvoorbeeld de website van een museum moeten testen door vragen te beantwoorden.

Voor elke opdracht wordt dan bijvoorbeeld een schermopname gedaan van jouw klikgedrag op hun website. Dit zal het bedrijf helpen om hun website steeds meer te verbeteren.

Voor dit werk krijg je bij UserTesting bijvoorbeeld $10 per 20 minuten betaald. Dit wordt dan uitbetaald op jouw PayPal account.

2. Online Enquêtes invullen

Met slechts een paar minuten per dag kan je al geld verdienen met het invullen van enquêtes. Veel mensen willen namelijk jouw mening en wanneer je deze geeft dan krijg je daarvoor betaald.

Er zijn verschillende enquêtes websites om voor te kiezen maar ze hebben niet allemaal de mogelijkheid om je uit te betalen via PayPal. Let hier dan ook goed op en vraag hier altijd naar.

3. Freelance Copywriter

Als je goede teksten kan schrijven, dan kun je betaald krijgen met het schrijven van blog posts, e-books, white papers enzovoorts. De betaling kan je dan bijvoorbeeld afhandelen met Paypal.

Het mooie hiervan is dat je je eigen tijd kunt indelen en starten wanneer jij wilt.

Let erop dat je wel wat concurrentie zal hebben. Het is dan ook verstandig om hier pas mee te beginnen als je echt verstand hebt van SEO, zoekwoordonderzoek etc. Dit zijn namelijk vaak wel vereisten om wat van af te weten als je dit werk wilt gaan doen.

4. Grafische designs maken

Het is ook mogelijk om geld te verdienen met PayPal als je goed bent in het maken van ontwerpen en designs. Of je nou een design voor T-shirts en andere kleding ontwerpt of voor websites, afbeeldingen en logo’s, je kan direct geld verdienen via PayPal met jouw designs.

Kijk bijvoorbeeld eens naar websites als Cafepress.com. Let er altijd op dat je PayPal aan vinkt als voorkeur voor betaalmethode.

5. Oude spullen verkopen

Een van de meest eenvoudige manieren om online geld te verdienen met PayPal is door je oude spullen te verkopen op platforms als Marktplaats en eBay. Tegenwoordig wordt ook PayPal gebruikt als betaalsysteem om op Marktplaats op een veilige manier geld over te maken.

6. Affiliate Marketing

Als je een website of blog hebt dan heb je het perfecte middel om online geld te verdienen met Affiliate Marketing. Voor elke verkoop die gedaan wordt via jouw link, verdien je een commissie. Deze affiliate linkjes kan je op je website plaatsen.

Je kan bijvoorbeeld een blogpost schrijven over je favoriete telefoon en een affiliate link toevoegen voor die telefoon. Als lezers dan de telefoon kopen via jouw link, dan verdien je geld voor elke verkoop die gedaan wordt.

Elk affiliate programma werkt weer anders. Sommige verkopers hebben hun eigen affiliate programma. Dit staat dan onderaan hun pagina. Andere verkopers doen zaken met bijvoorbeeld affiliate netwerken zoals Paypro of Daisycon.

Als je pas bent begonnen met affiliate marketing of al wat ervaring hebt, dan raad ik je toch aan om een cursus te volgen die je stap voor stap uitlegt hoe je het op de juiste manier toepast. Dit voorkomt dat je te lang zelf op misschien wel de verkeerde manier bezig bent.

affiliate marketing

7. Je eigen digitale product

Ook als je voor jezelf wilt gaan beginnen dan is PayPal een ideaal middel om je betalingen te laten plaatsvinden. Er zijn namelijk tegenwoordig veel verschillende softwareproducten waarmee je volledig jouw eigen bedrijf kunt beginnen. Bijna alle software heeft wel een optie om PayPal te integreren. Dit is vaak heel eenvoudig en slechts een checkbox die moet worden aangevinkt. Zelf gebruik ik onder andere Systeme om mijn hele online business op te bouwen. Daarmee kan je je eigen website bouwen; sales funnels bouwen; email marketing automation instellen; online cursussen maken en nog veel meer.

Er zijn echt nog tal van andere manieren om online geld te verdienen met PayPal. Het belangrijkste is dat je altijd controleert of er inderdaad daadwerkelijk de mogelijkheid is om je betalingen via PayPal te laten plaatsvinden. Als dit inderdaad het geval is dan zijn de mogelijkheden oneindig.

Hoe start je een PayPal rekening?

Wil je graag een PayPal rekening aanmaken dan is het zaak om naar de PayPal website te gaan. Meld je vervolgens gratis aan. Hierna krijg je de mogelijkheid uit 2 keuzes: een privé-rekening of zakelijke rekening. Als digitaal ondernemer raad ik je de zakelijk rekening aan omdat je hiermee ook online verkopen kunt afhandelen. Dit gaat niet met de privé-rekening.

Zodra je die keuze hebt gemaakt dan dien je jouw email-adres, telefoonnummer en overige persoonlijke gegevens in te vullen.  

Als je alle stappen hebt doorlopen dan ontvang je een e-mail van PayPal. Daarmee kan je jouw account bevestigen. Vervolgens duurt het even omdat jouw account door PayPal gekeurd zal worden. Mocht er iets ontbreken of niet kloppen dan krijg je van PayPal daar weer bericht over.

Zodra je account is goedgekeurd kan je meteen aan de slag om geld te verdienen met PayPal.

affiliate marketing revolutie

Start met Affiliate Marketing En Bouw Een Passief Inkomen Op! Honderden mensen gingen je al voor….

sebastiaanvdakker

Sebastiaan van den Akker

Al jaren houd ik mij bezig met het bouwen van assets. Assets zijn zaken waar jij tijd en indien nodig geld in investeert die jou uiteindelijk meer geld zullen opleveren. Door dit inzicht is mijn missie ontstaan om anderen te leren hoe je (eerder) een gelukkig (fortunate) & vrij (free) leven kan leiden door te investeren in de juiste assets.

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

FortunateFree.com

Fortunate & Free is opgericht door Sebastiaan van den Akker en is opgezet om jou te leren hoe je online geld kan verdienen, extra vermogen kan opbouwen, financieel onafhankelijk kan worden en hoe je met de juiste mindset een succesvol en vrij leven kunt krijgen.

Word Fan!

Luister Onze Podcast!

Email Contact

Wil jij liever contact opnemen per e-mail? Dat kan! Klik op de envelop om jouw vraag te stellen.

Schrijf je gratis in voor onze community! 

Ben je klaar om je financiële vrijheid te bereiken? Word gratis lid van onze community en ontmoet gelijkgestemde mensen met dezelfde dromen en doelen.