snel online geld verdienen

Wie wil dat nou niet? Snel online geld verdienen. Veel mensen zijn op zoek naar snelle manieren om online geld te verdienen. Ze zien op social media mensen met dure sportwagens die je vertellen dat ze volledig hun geld verdienen online. Vervolgens willen ze dit ook aan jou gaan leren. En dat is precies waar het mijns inziens vaak misgaat.

Online geld verdienen is GEEN fabeltje. Maar SNEL online geld verdienen WEL. Er zijn namelijk 2 manieren om geld te verdienen:

1. Jouw tijd direct inleveren voor geld (loondienst)

2. Jouw geld investeren in assets die uiteindelijk voor jou geld zullen verdienen

De online guru’s vertellen je dat je snel geld kunt verdienen. Maar niets is minder waar. Zowel bij het eerste punt als het tweede punt, dien je ofwel jouw tijd dan wel jouw geld te investeren. En dit is een proces dat niet van de ene op de andere dag gaat. Het heeft tijd nodig. Er bestaat niet zoiets als SNEL RIJK WORDEN. Kijk maar eens naar bekende ondernemers. Zij hebben jaren keihard gewerkt en nooit opgegeven voordat ze hun droom werkelijkheid hebben gemaakt.

Denk verder dan geld alleen

Daarom wil ik je met dit artikel uitleggen dat in plaats van te denken in geld het beter is om nog een stapje verder te denken. Namelijk dit. Stel dat je al het geld hebt en je volledig financieel onafhankelijk bent. Wat ga je dan doen? Natuurlijk zal je eindelijk alle dingen kunnen doen waar je vroeger van hebt gedroomd. Maar geloof me. Dit gaat uiteindelijk toch ook vervelen. Wij zijn namelijk gewoontedieren. Alle gewoontes gaan vervelen. Daarnaast zal je je altijd afvragen wat jouw nieuwe doel is. Mensen zijn namelijk op zoek naar doelen. Als je echt rijk wilt worden dan raad ik je aan om hierover na te denken. Wat zou jij doen als je al alles had en geld geen rol meer speelt?

Dit is jouw persoonlijke WHY. Dit is jouw levensmissie. Je zal niet direct antwoord op deze vraag weten of krijgen. Geef het tijd.

Zodra je wel weet wat je ECHT wilt gaan doen dan is het tijd om direct in actie te komen. Maak een plan en ga direct aan de slag. Ja je zal eerst fouten gaan maken. Maar van fouten leer je. Zolang je maar nooit opgeeft. Dit is echt het allerbelangrijkste. NOOIT opgeven. Alleen dan heb je verloren.

Je weet niet wat je wilt

Geen zorgen. Jaren heb ik mij afgevraagd wat ik nou eigenlijk wilde. Na mijn middelbare school wist ik het niet. Daarom heb ik de eerste jaren verschillende studies geprobeerd. Uiteindelijk heb ik Informatica afgerond. Maar diep in mijn hart wist ik dat ik niet andermans droom wilde leven maar mijn eigen droom. En als jij dit ook wilt dan raad ik je aan om te gaan ondernemen. Studeren is echt niet slecht. Het heeft mij ook ontzettend veel geleerd. Maar om eerlijk te zijn is het niet per se nodig om een goede ondernemer te zijn. Wat mij namelijk opviel na mijn studie was dat ik eigenlijk nog helemaal NIETS wist van het LEVEN. En dit zal je dan ook na je studie, wanneer je gaat werken, pas ervaren en echt leren. Pas dan kom je erachter welke zaken er nou ECHT toe doen.

Dus, als je het nog niet helemaal weet, geen probleem, geef het tijd. Bij mij had het ook tijd nodig voordat ik wist wat ik wilde gaan doen. Kijk diep in jezelf wie jij bent en waar je zelf voor staat.

Maar is dan alles wat de guru’s je vertellen een grote leugen? Nee. Zij leren je wel degelijk manieren hoe je voor jezelf assets kunt opbouwen waar je geld mee gaat verdienen. Het tweede punt dus zoals ik het boven had opgesomd. Maar dit gaat niet SNEL. En je zal er keihard voor moeten werken, veel geduld voor moeten hebben en vooral door blijven zetten. Veel mensen geven namelijk te snel op omdat ze er een verkeerd beeld bij hebben: SNEL geld verdienen bestaat niet!

Je wilt online geld verdienen

Als je nog niet weet wat je wilt maar je wilt wel leren hoe je online geld kunt verdienen, dan raad ik je aan om eens te kijken naar Affiliate Marketing. Dit business model is ideaal om mee te beginnen als je online wilt gaan ondernemen. Waarom? Omdat je alle skills leert die je nodig hebt voor je verdere ondernemersavontuur. En tegelijkertijd kun je er stap voor stap (dus NIET SNEL maar LANGZAAMAAN) geld mee gaan verdienen.

Na enkele maanden kan je je eerste verdiensten gaan maken. Zelf ben ik ook zo begonnen en het heeft mij veel geleerd over online ondernemen. De belangrijkste les voor mij was: geduld. Ik was namelijk in het begin veel te ongeduldig waardoor ik moeite had met het feit dat ik niet gelijk geld verdiende. Dit was mij namelijk vanuit de maatschappij wel altijd geleerd: lever je tijd in dan krijg je daar direct geld voor. Als je gaat ondernemen is dit anders: je zal in het begin nog helemaal niets verdienen. Pas na een tijdje als je door bent blijven gaan dan zal je harde werken beloond worden.

Kortom: als je online geld wilt verdienen dan zijn er verschillende manieren om dit te doen. Alleen SNEL online geld verdienen bestaat gewoon niet. Je zal overal je tijd of geld in moeten steken om er wat aan te verdienen. Daarom raad ik je aan om eerst goed na te denken over wat je echt daadwerkelijk wilt doen. Waar kan jij oneindig lang mee bezig zijn zonder dat het voelt alsof je aan het werk bent? Wat deed je als kind graag? Focus op datgene wat je graag doet en kijk of je hier jouw geld mee kan verdienen.

affiliate marketing revolutie

Start met Affiliate Marketing En Bouw Een Passief Inkomen Op! Honderden mensen gingen je al voor….

sebastiaanvdakker

Sebastiaan van den Akker

Al jaren houd ik mij bezig met het bouwen van assets. Assets zijn zaken waar jij tijd en indien nodig geld in investeert die jou uiteindelijk meer geld zullen opleveren. Door dit inzicht is mijn missie ontstaan om anderen te leren hoe je (eerder) een gelukkig (fortunate) & vrij (free) leven kan leiden door te investeren in de juiste assets.

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

FortunateFree.com

Fortunate & Free is opgericht door Sebastiaan van den Akker en is opgezet om jou te leren hoe je online geld kan verdienen, extra vermogen kan opbouwen, financieel onafhankelijk kan worden en hoe je met de juiste mindset een succesvol en vrij leven kunt krijgen.

Word Fan!

Luister Onze Podcast!

Email Contact

Wil jij liever contact opnemen per e-mail? Dat kan! Klik op de envelop om jouw vraag te stellen.

Schrijf je gratis in voor onze community! 

Ben je klaar om je financiële vrijheid te bereiken? Word gratis lid van onze community en ontmoet gelijkgestemde mensen met dezelfde dromen en doelen.